perjantai 31. toukokuuta 2013Kameran optiikka ei aivan riitä, mutta kuvassa näkyy kaksi järvellä risteilevää autolauttaa. Värit vain olivat upeat sateen jäljiltä.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Niin tämä meidän lomammekin täällä Italiassa. Viimeiset kolme viikkoa ovat olleet täydellistä irtiottoa arjesta. Uusi, erilainen ympäristö ovat mahdollistaneet sen, että koti- ja työasiat eivät juuri ole olleet mielessä. Lomaa siis isolla L:llä. Antista on kehittynyt pikkuhiljaa taitava ajaja seudun kapeilla ja mutkikkailla kaduilla ja Italialaiset sanat ja sanonnat tipahtelevat huomaamatta huuliltamme kuin olisimme olleet täällä jo pidempäänkin. Nyt on kuitenkin aika pakata matkalaukut ja suunnata ajatukset kotimatkaa kohti.

Toisaalta kotiin on mukava palata. Erityisen mukavaa on nähdä lapsia, sillä viimeisestä tapaamisestamme on kulunut kohta kuukauden päivät. Kotiin palattuamme arki asettuu luultavasti nopeasti uomaansa, mutta viipyvinä, pitkinä kesäiltoina on ihanaa palata Italian matkaamme ja sen muistoihin. Seuraavaa matkaa suunnitellessa...

Ihanaa ja lämmintä kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti