keskiviikko 29. toukokuuta 2013
Viime yönä satoi kaatamalla vettä. Sade jatkui vielä aamulla kun lähdimme Menaggioon ostoksille. Kävimme ostamassa hieman kotiintuomisia mm. paikallista viiniä, grappaa ja taidetta (lähinnä vesiväritöinä tehtyjä maisematauluja ja muutama juliste). Ostosten suhteen olemme olleet maltillisia. Emme juuri viihdy kaupoissa, ja mitä pikemmin ostokset saa tehtyä, sen parempi.

Ostosreissun aikana ilmakin oli jo kirkastunut ja jatkoimme matkaa eräässä oppaassa mainittuun, Al Veluu-ravintolaan joka sijaisee Lenno nimisessä pikkukaupungissa, noin puolentunnin ajomatkan päässä Menaggiosta. Ravintola on vuorenrinteellä ja sieltä avautui todella kaunis maisema alas Lennon kaupunkiin sekä vastapäisille vuorille. Lounastimme pitkän kaavan mukaan. Kotitekoinen ravioli ja mehevä pihvi maistuivat mutta jälkiruoka, se oli yliveto. Tiramisu amarettokeksien ja tuoreiden mansikoiden kera oli todellinen kruunu aterialle.

Asunnolle päästyämme alkoivat myös pilvet kerääntymään vastapäiselle rannalle ukkosen saattelemana. Tällä puolella ei ole vielä satanut, mutta se on vain ajan kysymys.

ps. Nämä kuvat on otettu kännykkäkameralla ja kyllä, kyllä me todella syötiin täällä vaikka pöytä onkin viinilaseja täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti